Novice


Trženjska vs. prodajna sled

V poslovnem svetu poznamo 2 pomembni vrsti sledi: trženjsko in prodajno sled. Večina podjetij skozi znan proces prenese sled iz oddelka trženja v oddelek prodaje. To po navadi pomeni, da je trženjska sled postala prodajna sled. Več..

Več o tem

KPI kazalniki, ki jih mora meriti vsak uspešen prodajalec

Bliža se konec leta in prihaja čas, ko bomo ocenili uspešnost iztekajočega leta. Poslovno uspešnost se lahko meri za vsak posamezni oddelek v podjetju. V tem članku se bomo osredotočili na prodajni oddelek in kako meriti uspešnost prodajnega oddelka. Več

Več o tem

Evidenca delovnega časa vs. sistem za projektno vodenje?

Beleženje časa medtem, ko delate, olajša kar nekaj stvari v poslovanju vašega podjetja.

Več o tem

Kako voditi projekte

Projektno vodenje je samo po sebi zahtevna naloga, saj morate kot vodja projekta skrbeti za komunikacijo s stranko, komunikacijo z izvajalci, preverjati ali so naloge narejene glede na specifikacijo, ki je bila določena ali so narejene vse naloge na projektu.

Več o tem

Koristi e-mail marketinga

12 koristi e-mail marketinga, ki jih morate poznati

Verjetno ste že slišali, da je e-mail marketing mrtev in da se ga ne splača uporabljati.

Več o tem

Gladek prehod na nov sistem

Bananacloud

Ključne stvari, na katere morate biti pozorni, pri prehodu vaše spletne strani na nov sistem.

Več o tem

Spletna stran in crm

Spletne strani že dolgo več niso le vizitka vašega podjetja, ampak bistveno več.

Več o tem

Kako obdržati nadzor nad delom v podjetju?

Povečan obseg dela nam daje zadovoljstvo, saj po navadi to pomeni, da imamo v podjetju več prometa, višje prihodke in tudi več dela. To pa prinaša tudi več nadlog, ki jih poskušamo tako ali drugače urediti. 

Več o tem

Kabi oblak - platforma za popolno poslovanje podjetja

Vse rešitve pod eno streho

V Kabiju že leta razvijamo edinstveno in močno platformo, s pomočjo katere lahko vodite vaše poslovanje, ne glede na panogo in velikost vašega podjetja.

Več o tem

Zakaj uporabiti ankete o zadovoljstvu strank?

Ali mislite, da bodo vaše težve kar izginili, če se z njimi ne boste soočili? Seveda, da ne bodo. Velika večina podjetij ne jemlje dovolj resno zadovoljstva strank in njihovega uspeha, saj se jim to zdi samoumevno. Merjenje zadovoljstva strank vam omogoča, da identificirate potencialne probleme. Bolj pomembno pa je to, da vam pomaga pri izboljšanju vaših storitev ter posledično povečati zadovoljstvo strank. Anketa o zadovoljstvu strank Anketo o zadovoljstvu strank uporabimo zato, ...

Več o tem
  • 1
  • 2