CRM Trženje

CRM Trženje je specializiran CRM sistem za trženje.

CRM sistem za trženje

Optimiziran CRM sistem za trženje pripomore k:

  • povečanju prometa,
  • ustvarjanju konverzij,
  • povečanju prodaje,
  • večanju zadovoljstva strank.

Poleg tega lahko z njegovo pomočjo izdelate učinkovite marketinške kampanje.

crm-trzenje/Group-431
CRM sistem za trženje

Izdelava pristajalnih (landing) strani

CRM sistem Trženje vam omogoča izdelavo pristajalnih oz. landing spletnih strani, s pomočjo katerih boste obiskovalce spletne strani spremenili v kupce. S pomočjo Kabi CMS sistema lahko samostojno izdelate pristajalne strani, ki so prilagojene za vse naprave (responsive design), in na katerih lahko enostavno spreminjate vsebino in jo prilagajate potrebam marketniške kampanje.

crm-trzenje/Group-503
Izdelava pristajalnih (landing) strani

Email

Sistem E-Poštar, sestavni del Kabi CRM-ja, vam omogoča, da samostojno izdelate učnikovite e-maile oz. newsletter-e. Enostavno ustvarite čudovite e-mail šablone (z unikatnim designom) z vsebino, ki je personalizirana za posameznika. E-Poštar vam omogoča, da spremljate napredno statistiko, kot npr. open rate, št. obiskov, št. klikov, št. odjav, itd.

crm-trzenje/Group-436
Email

SMS marketing

V sistem Kabi CRM trženje je integrirano orodje za SMS marketing. SMS marketing je odlična rešitev, če želite imeti visok izkoristek za vašo investicijo.. Ponaša se namreč z zelo visoko stopnjo odprtosti oz. ang. open rate. Statistike pravijo, da okoli 90% vseh uporabnikov, ki prejme SMS, le tega prebere v prvih 3 minutah od prejema.

Poglej več
crm-trzenje/kabi-sms-marketing-message
SMS marketing

Oglaševanje

Spremljate donosnost vaše naložbe (ROI) v Google Ads in Facebook oglaševanju. S pomočjo Kabi Trženja boste natančno videli, ali vam oglaševanje prinaša željene rezultate.

Želim predstavitev sistema
crm-trzenje/oglasevanje-ikona
Oglaševanje