CRM Podpora

S CRM podpora boste z lahkoto upravljali vaše stranke in jim tako pomagali pri njihovem uspehu.

Sistem za pomoč in podporo uporabnikom

Kaj je sistem za pomoč in podporo uporabnikom?

Sistem za pomoč in podporo uporabnikom – Kabi podpora – je sistem, ki ga uporablja podporna ekipa v vašem podjetju, za upravljanje z zahtevki (težavami, ki jih sporočijo stranke) ter podporo strankam.

Zakaj potrebujete sistem za podporo?

Sistem za pomoč in podporo uporabnikom potrebujete, ker vam pomaga pri organiziranju zahtevkov za podporo. S pomočjo sistema boste lahko enostavno določili prioritete posameznega zahtevka in kdo je odgovoren za njegovo reševanje. Poleg tega boste imeli na enem mestu vse zahtevke (niti en zahtevek več ne bo izgubljen) in njihove statuse.

Kako deluje sistem Kabi podpora? 

Kabi podpora omogoča, da iz različnih virov zajamete zahtevke strank. Sistem sledi vsem zahtevkom, njihovim statusom ter odgovornim osebam, ki se odgovorni za reševanje zahtevka. Samo reševanje zahtevka vsebuje celotno interakcijo med zaposlenimi in stranko, tako da je sistem pripravljen za sodelovanje več oseb hkrati.

Sistem za pomoč in podporo uporabnikom

Kaj so glavne značilnosti sistema za podporo?

Kabi podpora vam omogoča: 

  • Podporo za več različnih virov (omnichannel) - sistem omogoča, da zahtevki lahko v sistem pridejo iz več različnih virov – e-mail, telefon, spletni obrazec, itd. Tako imate na enem mestu vse zahtevke nedovisno od vira zahtevka.
  • Spremljanje in merjenje – sistem omogoča, da v vsakem trenutku vidite status zahtevka, kdo je odgovoren za njegovo reševanje, kakšna je komunikacija s stranko, itd. Poleg tega sistem vsebuje tudi statistiko uspešnosti podpore.
  • Sodelovanje različnih uporabnikov – v večjih podjetjih, kjer obstaja več ljudi, ki se ukvarjajo s podporo, ni dovolj, da se postavi enostaven sistem za podporo. Zato smo omogočili za večja podjetja različne možnosti koordinacije podpore, ki omogoča, da bo zahtevek prišel do prave osebe za podporo.
  • Integracija z zunanjimi sistemi – sistem za podporo lahko povežemo tudi z zunanjimi aplikacijami, spletno stranjo in IP telefonijo.
  • Avtomatizacija – sistem za podporo omogoča tudi avtomatizacijo. To pomeni, da lahko pred nastavite celoten proces za podporo, ki bo nato delovalo točno tako, kot ste si zamislili oz. točno tako, kot si želite vi.
  • Obveščanje stranke – sistem omogoča tudi obveščanje stranke. Stranka je lahko iz sistema obveščena avtomatično o statusu opravila preko maila ali sms sporočila.
Kaj so glavne značilnosti sistema za podporo?

Resnica o vaših strankah

V zadnjih nekaj letih smo priča drastični spremembi odnosa med podjetji in strankami. Vaše stranke imajo več kontrole, več možnost in zato večja pričakovanja. 

Danes stranke zahtevajo veliko pozornosti in osebni odnos.

crm-podpora/Group-4317
Resnica o vaših strankah

Podpora strankam ni strošek!

To je priložnost!

Danes so zadovoljne stranke recept za rast vašega podjetja

Zadovoljne stranke kupujejo več, imajo z vami dolgoročne odnose in priporočajo vaše podjetje vsem prijateljem in znancem. 

Da boste ustvarili srečne stranke, morate postati proaktivni pri podpori vašim strankam. Poleg tega potrebujete CRM sistem, ki vam to omogoča.

crm-podpora/Group-467
Podpora strankam ni strošek!

Izboljšate vašo produktivnost

Namenite več časa podpori strankam in manj nepotrebnim opravilom. 

Ustvarite e-mail naslove, ki bodo avtomatično preusmerili vse prihajajoče e-maile v opravila. Ta opravila bodo dobile osebe, ki so zadolžene za podporo strankam.  

Poleg tega lahko ustvarite poljubne kontaktne forme, ki jih bodo izpolnjevale stranke. CRM podpora bo izpolnjene forme pretvorilo v opravila, ki jih bo prejela odgovorna oseba.

crm-podpora/Group-432
Izboljšate vašo produktivnost

Povečajte uspešnost vašega podjetja, s pomočjo zadovoljnih strank

Bodite proaktivni pri zbiranju mnenj vaših strank, saj boste na ta način razumeli njihove potrebe in izboljšali vaše storitve. 

Uporabite Kabi CRM sistem, ki vam omogoča, da izdelate in pošljete anketne vprašalnike vašim strankam, s katerimi spremljate uspešnost vašega dela.  

Tako boste učinkovito merili uspešnost vaših storitev.

Brezplačni preizkus
crm-podpora/Group-4321
Povečajte uspešnost vašega podjetja, s pomočjo zadovoljnih strank