Novice

Zakaj je CRM pomemben za vaše poslovanje?

Napovedi kažejo, da bodo do leta 2021 vsa podjetja vlagala največ v CRM in CRM programe. Če želite obstati na trgu, boste potrebovali strategijo za prihodnost. Morali boste imeti postavljene prodajne in poslovne cilje, ki vam bodo zagotvaljali obstoj in rast. Pri tem pa lahko pride do težav s preobremenjenostjo, zaradi prevelikega števila informacij. Kako boste uredili vse te informacije, ki prihajajo iz prodaje, podpore strank, spremljanja različnih statistik in določili, kaj od tega je za vas koristna poslovna informacija? 

Tu vam pomaga CRM. Vse pomembe informacije o strankah in potencialnih strankah imate na enem mestu v CRM programu. V CRM-ju lahko vidite: 

  • Kontaktne podatke o stranki 
  • Vse nakupe 
  • Opravljene storitve 
  • Telefonske klice 
  • Maile 
  • in še veliko več 

Prodaja in marketing bosta uporabljala CRM rešitev za boljše razumevanje strank in prodajnega procesa, ki ga bosta na ta način lažje analizirala. CRM jima bo pokazal celotno potovanje stranke od povpraševanja do prodaje.  

CRM pa ni uporaben samo v marketingu in prodaji. S pomočjo CRM sistema boste povečali tudi produktivnost ostalih oddelkov v podjetju, vse od podpore strankam do nabave in HR. 

S pomočjo CRM sistema boste lahko izboljšali vaše storitve. Stranke bodo svoje težave in želje izrazila skozi različne medije. Npr.: o težavi bodo pisali na Facebook-u in nato bodo presedlali na mail ali telefon, kjer bodo to težavo želeli rešiti. CRM program vam bo omogočal, da boste uspešno upravljali vsa povpraševanje, brez, da bi izgubili sled za stranko

Oglejte si Kabi CRM programe

Nazaj