Novice

Upravljanje podjetja brez CRM programa je dražje

Več administracije pomeni manj časa za ostale stvari. Aktivna prodajna ekipa ustvari poplavo podatkov in informacij. Prodajalci na terenu ali v pisarni, pridobivajo koristne informacije od strank, vendar se vse prepogosto te informacije shranjene v rokovnikih, zvezkih, računalnikih ali celo v glavi prodajalca. 

Hitro se zgodi, da pozabijo podrobnosti, da si ne delajo kakovostnih zapiskov na sestanku in da favorizirajo stranke, po svoji lastni presoji in ne glede na informacije, ki jih imajo. Takšna situacija lahko preraste v resen problem, še posebej, če prodajalec zapusti podjetje.  

Brez CRM programa ne trpi samo vaša prodajna ekipa, pač pa tudi ostali oddelki v podjetju. 

Vaše stranke vas lahko kontaktirajo skozi različne kanale kot npr. telefoni, maili ali socialna omrežja. Imajo vprašanja glede naročil, ponudbe, storitev, izdelka, itd. V primeru, da nimate skupne platforme, ki vam omogoča spremljanje vse te komunikacije s strankami, lahko to vodi v slabo izkušnjo vaših strank. 

Tudi, če vse te podatke uspešno zbirate, se boste soočili s težavo, kako osmisliti vse te informacije.  

Ravno zato smo v podjetju Kabi razvili CRM program, s katerim boste povečali učinkovitost svojega podjetja in dvignili nivo vaših storitev. Izbirate lahko med več različnimi CRM rešitvami, ki so prilagojene za posamezne oddelke v podjetju.

Nazaj